communicatie

facebook whatelles - elles paijens
linkedin whatelles - elles paijens
email whatelles - elles paijens

Communicatie


Ik ben een gedreven, gepassioneerde en enthousiaste allround communicatiedeskundige die zowel uitvoerend als beleidsmatig prima uit de voeten kan. Mijn kracht ligt in jarenlange ervaring in de journalistiek, reclame, RTV, platenindustrie en communicatie, maar ook evenementenorganisatie, sales en marketing. Als zelfstandige ben ik een ondernemende en creatieve autodidact.


Visie

Mijn visie: “Wees transparant in wat je doet en hou het simpel”. Mijn werkwijze is persoonlijk, pragmatisch, resultaatgericht, betrouwbaar en no-nonsense.


Snel schakelen

Als ZZP’er en in loondienst heb ik nieuwe en bestaande projecten begeleid en de communicatie binnen bestaande organisaties opgezet. Door mijn breed georiënteerde achtergrond weet ik snel  waar knelpunten liggen. Ik ben in staat om snel te schakelen bij crises, maar de persoonlijke aspecten en relaties zal ik niet snel uit het oog verliezen. Bovenal ben ik iemand die anderen weet te motiveren en, wat misschien voor een opdrachtgever een zalige gedachte is, ik ben nooit te beroerd om zelf flink de handen uit de mouwen te steken. De ladder op om een vlag op te hangen doe ik met hetzelfde plezier als een communicatievraagstuk oplossen.


Ervaring:

    •  Corporate communicatie (o.a. huisstijl veranderingen)

    •  Interne communicatie (bruggen slaan en het bevorderen van begrip tussen werkvloer en

  1. management)

    •  Externe communicatie: ATL- en BTL-campagnes, PR-management, jaarverslaglegging

    •  Advertising- en printcampagnes, actiemarketing (DM, online en sales promotions).

    •  Projectmanagement

    •  Event organisatie


Wat vindt Elles het leukste?

Alles zelf doen. Niet alleen strategie bepalen, maar ook de uitvoering verzorgen. Niets is zo leuk om met mijn kennis van Indesign, Photoshop en Illustrator zelf communicatiemiddelen te maken.


“Opdrachtgevers, ik ben alles onder één dak.”

© 2012 whatelles

volg Elles:

Freelance communicatie advies elles paijens
twitter whatelles - elles paijens

whatelles

communicatie

pr

blog whatelles - elles paijens