events

facebook whatelles - elles paijens
linkedin whatelles - elles paijens
email whatelles - elles paijens

Events


Hoort u zichzelf wel eens denken: “Goh, we moesten maar weer eens iets organiseren, het is al zo lang geleden?”. Veel bedrijven stellen zich helaas niet altijd de juiste vragen als het gaat om de organisatie van iets evenementerigs. Waarom moet u een evenement organiseren? Wat is uw doelstelling? En wat wilt u eigenlijk bereiken met het evenement?


Voor de organisatie van een event kunt u denken aan: kennis/informatieverstrekking of uitwisseling van ervaringen, het leggen van contacten, opleiding, beleidsvorming, imagoverbetering of netwerken.


Een event is emotie

Als mensenmens, maar ook door mijn creatieve, invoelende, commerciële, communicatief vaardige en fantasierijke inslag, ben ik in staat om voor en met organisaties te kijken of het organiseren van een event een goed middel is om een boodschap voor het voetlicht te brengen. In mijn arbeidsverleden heb ik talloze events bedacht, georganiseerd en uitgevoerd. Met mijn ondernemende, verbeeldende, praktische karakter en een gezonde dosis doorzettingsvermogen ben ik een ideale event manager (of gastvrouw). Niet alleen heb ik het vermogen om het overzicht te bewaren, ik ben overtuigd van het feit dat een succes van een event ook in de kleine details zit. De emotie, het gevoel, de beleving die in de  organisatie leeft, moet op een event ten volste tot zijn recht komen.


Ervaring:

•  Conceptontwikkeling

•  Planning & budgettering

•  Organisatie

•  Motivatie & aansturing

•  Aansturing en coördinatie op locatieWat vindt Elles het leukste?

De dag na het event een mailtje van de opdrachtgever krijgen met de boodschap dat het een groot succes was en dat de bezoekers het ontzettend leuk, interessant of leerzaam vonden. Alle drie mag natuurlijk ook.

© 2012 whatelles

volg Elles:

freelance event organisatie advies elles paijens
twitter whatelles - elles paijens

whatelles

events

pr

blog whatelles - elles paijens