public relations

facebook whatelles - elles paijens
linkedin whatelles - elles paijens
email whatelles - elles paijens

PR


In Public Relations heb ik veel ervaring opgedaan. Een goed verhaal vertellen, relaties met journalisten of bloggers onderhouden en meetbare resultaten boeken.

Als geen ander begrijp ik de waarde en de steeds meer toenemende kracht van Public Relations. Je kunt nog zo goed communicatie en marketing bedrijven of evenementen organiseren, zonder PR zullen deze inspanningen niet goed tot hun recht komen. Daar ben ik heilig van overtuigd. Gelukkig ben ik vrij rap van de tongriem gesneden en als ik ergens in geloof dan kan ik niet anders dan de goede ‘boodschap’ verkondigen. Een soort van tweede natuur.


PR 2.0

Zeker in de wereld, anno web 2.0, is imagoschade in no time een feit. De toenemende “grote mond” van consumenten en klanten neemt hand over hand toe. Top influencers kunnen een merk maken of breken. Wat als een groep online influencers met elkaar afspreken een bepaald merk neer te halen? Stel dat je als bedrijf geen webcare hanteert, dan kunnen de gevolgen desastreus zijn.

Eigenlijk zijn we door alle social media kanalen weer terug op het dorpsplein waar verschillende winkels strijden om de gunst van de koper. Waar de schoenmaker met zijn klant de verhalen van de dag doorspreekt en men elkaar op straat vertelt over de uitstekende kwaliteit van zijn dienstverlening. Maar waar men elkaar ook vertelt over de beschimmelde worst van de slager, met alle mogelijke gevolgen voor zijn klandizie. Het dorpsplein is verplaatst naar het internet, maar de essentie blijft hetzelfde: mensen praten, en PR beïnvloedt dat gesprek.


De PR van Elles? Persoonlijkheid, eerlijkheid en transparantie. Mensen laten zich namelijk niet meer in de maling nemen.


Ervaring:

•  Persberichten

•  Social media

•  Free publicity

•  Nieuwsmanagement

•  Mediarelaties

•  PR campagnes


Wat vindt Elles het leukste?

Het allerleukste blijft toch een positief artikel in de krant of een magazine over het product, de dienst of de organisatie waarvoor ik PR heb bedreven. Hoe leuk is dat voor een werkgever?

© 2012 whatelles

volg Elles:

freelance pr public relations advies elles paijens
twitter whatelles - elles paijens

whatelles

pr

blog whatelles - elles paijens